När Jesus kom till stan!

Ni erbjuds församlingsbesök med rubriken ”När Jesus kom till stan!”
Det blir en spännande resa med glimtar från kristna väckelser runt hela världen där Gud berört städer och hela länder. De tre viktigaste nycklarna för väckelse presenteras – med utgångsläge från Apostlagärningarna och väckelsehistoria.
Allt presenteras i en kombination av föreläsning, multimedia och vid längre seminariepass – även praktiska övningar.
I seminariet får du bekanta dig med nutida väckelser som genom sina kraftfulla genomslag och exempel får din tro att pulsera extra mycket.

Som bonus avslutas seminariet med genomgång av K10 – ett utvärderingsraster som gör kyrkans evangelisationssatsningar effektiva, möjliga att utvärdera och fokuserade på framtid och växt. I det rastret finns utvärderingsfrågor som sätter fokus på många saker som är viktiga att tänka på för att evangelisationen ska bli så kraftfull som man önskar.

”När Jesus kom till stan” fungerar som ett längre seminariepass, eller halvdag eller heldag…
En glimt från en av väckelsevågor som berörde en hel stad – Rochester:

Roger Arnfjell som håller i undervisningen är ledare för Mission Internationals arbete som nådde 74 miljoner människor på olika sätt under 2020. Bara Påskkampanjen med ett tydligt evangelistiskt budskap nådde över 5 miljoner människor. Det skickas hela tiden ut Nya Testamenten från www.jesus.se och 26 hemsidor med toppdomänen .life är aktiva idag i Sverige. Ett exempel är www.stockholm.life.

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt eller göra en bokningsförfrågan.

 

 

Back to top button